top of page

TwoLearn

Junts aconseguirem aprendre de forma fàcil i divertida.

TwoLearn va sorgir d’una necessitat d’ajudar als alumnes amb dificultats a l’escola, ja que creiem que és una necessitat real. A més, aquests problemes són ignorats molt sovint i volem ser les persones que ho solucionin.

Qui som?

Qui som?

Coneix a l'equip de TwoLearn.

David Mora

Executiu en cap, enginyer informàtic

Apassionat per la ciència des de jove, en David va notar una falta de comunicació durant els seus anys escolars i va crear TwoLearn junt amb les seves companyes, Laia i Daniela, per ajudar als futurs alumnes i arreglar aquest problema.

david.png

Laia Martínez

Directora artística

 

La Laia és una increïble artista, amb l’habilitat per crear logos senzills però potents. A més, té un talent per crear estètiques i per això, la Laia ha creat l’estètica i l’estructura de les pantalles d’Akadem.

laia.jpeg

Daniela Maneiro

Relacions públiques

 

La Daniela sempre ha estat interessada en els idiomes, a més, parla amb total naturalitat davant del públic. Ella és l’encarregada de totes les campanyes de publicitat i ajuda a fer l’aplicació més atractiva per als joves.

daniela.jpeg

Quina és la nostra solució?

akadem2.png

TwoLearn presenta Akadem, una aplicació dedicada a la comunicació entre alumnes i organització escolar.

Està equipada amb xats, una agenda compartida i una biblioteca de documents academics on els estudiants poden ajudar-se entre si durant el curs.

Contacto

Contacte

arrow&v
arrow&v

Adreça: C. del Consell de Cent, 14, 08014 Barcelona

Gràcies pel teu missatge. Rebràs una resposta en breu.

800 x 1200 mm (1).png
bottom of page